Tarieven

Vergoeding met een verwijzing 

– Met een beschikking vanuit de gemeente 

Deze kun je krijgen wanneer je je meldt bij de gemeente, bij bijvoorbeeld een jeugdteam of een sociaal wijkteam. Zij kunnen bepalen of je in aanmerking komt voor een beschikking. Met deze beschikking kan Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching de kosten vergoed krijgen. Jij betaalt dan zelf niets.

Vergoeding met een verwijzing 

– Er is een bepaling vanuit de jeugdbescherming

Wanneer er sprake is van een Onder Toezicht Stelling (OTS) binnen een gezin, met kinderen onder 18 jaar, stelt de Jeugdbeschermer een bepaling op waarmee Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching aan de slag kan met ouders. Met deze bepaling vragen wij de vergoeding aan bij de desbetreffende gemeente.

 

– Een Verwijzing van de (huis)arts

De huisarts kan ook een verwijzing voor je opstellen. Zodra deze verwijzing bij Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching binnenkomt, kunnen de kosten vergoed worden via de gemeente.

In de regio’s Alkmaar, Schagen en West Friesland ben ik inzetbaar via Jij & Co,  Zware JongensKoel Jeugdzorg

Zonder verwijzing – Anoniem

Traject prijs van 5 sessies aan huis, kennismaking is kosteloos 1400 Euro inclusief reiskosten en btw,

Traject prijs van 10 sessies aan huis, kennismaking is kosteloos 2700 euro inclusief reiskosten en btw.

Je loopt vast in de opvoeding van je kind of in een verstoorde gezinsdynamiek. Toch wil je liever niet dat de huisarts. gemeente of andere instanties hiervan op de hoogte zijn. Dan kun je laagdrempelig, anoniem hulp vragen bij Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching.

Eén vertrouwde contactpersoon, géén wachtlijst. Direct hulp.