Tarieven

Vergoeding met een verwijzing 

– Met een beschikking vanuit de gemeente 

Zodra u zich meld bij de gemeente bij bijvoorbeeld een jeugdteam of een sociaal wijkteam. Zij kunnen bepalen of u in aanmerking komt voor een beschikking. Met deze beschikking kan Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching de kosten vergoed krijgen. U betaald dan zelf niets.

– Er is een Bepaling vanuit de jeugdbescherming

Wanneer er sprake is van een Onder Toezicht Stelling (OTS) binnen een gezin, met kinderen onder 18 jaar, stelt de Jeugdbeschermer een bepaling op waarmee Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching aan de slag gaat met ouders. Met deze bepaling vragen wij de vergoeding aan bij de desbetreffende gemeente

– Een Verwijzing van de (huis)arts

De huisarts kan deze verwijzing voor u opstellen.  Zodra deze verwijzing bij Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching binnenkomt kunnen de kosten vergoed worden via de gemeente

In de regio’s Alkmaar, Schagen en West Friesland ben ik inzetbaar via Koel & Co en Koel Jeugdzorg.

Zonder verwijzing – Anoniem

Kosten 85,00 Euro (incl btw en reiskosten) per uur

Het komt geregeld voor dat je jezelf als ouder tegenkomt in het opvoeden van de kinderen. Jullie blijven steken in een bepaalde gezinsdynamiek of je loopt aan tegen het negatieve gedrag van zoon of-dochterlief . Toch willen jullie niet meteen die enorme drempel over en naar de gemeente of naar de huisarts stappen. Je kunt dan altijd op een laagdrempelige manier om hulp vragen bij Grandia Gezinsbegeleiding & Coaching.

Jullie verhaal hoeft niet meerdere malen verteld te worden ten opzichte van overheidsinstanties enz. Er is geen sprake van een wachtlijst, je hebt direct contact met mij!