Voor ouders

Ouders

Kinderen opvoeden is één van de moeilijkste en verantwoordelijkste taken die er zijn. Er is geen handboek voor en iedereen moet zijn eigen weg vinden. Maar soms is deze zoektocht meer een survivaltocht. Wanneer je met je handen in het haar zit, vol vragen en onbegrip, kan Grandia Gezinsbegeleiding en -coaching je ondersteunen. Samen vinden we de juiste weg naar een gezin met meer balans, acceptatie en veiligheid.

Grandia Gezinsbegeleiding en -coaching biedt:

Na een kennismaking maken we samen een plan van aanpak. Welke problematiek speelt er? Wat is je hulpvraag? Als ervaringsdeskundige leef ik me in in jullie situatie en tijdens de behandeling sta ik naast je. Ik kijk mee over je schouder, adviseer je onderweg en coach je, met je gezin, richting de finish.

Het aanbod kan worden vergoed als u in aanmerking komt voor een beschikking vanuit de gemeente, een bepaling van de Jeugdbescherming of een verwijzing van de huisarts.

Zonder verwijzing is mijn uurtarief 85,- Euro (incl. btw, reiskosten en reistijd).

Lees hier meer over op de pagina ‘Tarieven’

Samenwerking

Grandia Gezinsbegeleiding en -coaching is aangesloten bij Koel & Co. Dit is een coöperatie van ZZP’ers die werkzaam zijn binnen de jeugdhulp & jeugdzorg.
Grandia Gezinsbegeleiding en -coaching werkt nauw samen met de regiebehandelaar vanuit Koel & Co. en Koel Jeugdzorg. Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw gezin. Jij houdt zoveel mogelijk de regie. Een regiebehandelaar heeft een universitaire opleiding afgerond op zijn of haar vakgebied.  Dit kan een psycholoog, orthopedagoog of arts zijn.

Aanmelden

Je kunt je zonder verwijzing aanmelden bij Grandia Gezinsbegeleiding en -coaching. De kosten zijn €85,- per uur (inclusief reistijd en btw). Om in aanmerking te komen voor vergoeding door de gemeente is een beschikking nodig vanuit het sociale wijkteam (jeugd/wmo), een bepaling vanuit de jeugdbescherming of een verwijzing van de huisarts.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ.